Колишню виправну колонію на Хуторівці доприватизували ще за 30 млн грн

13:27 5 червня 2021 р.

Фото до новини

Об'єкт приватизації розташований в Сихівському районі Львова, на вул. Хуторівка, 4.

3 червня 2021 року відбувся другий аукціон з приватизації окремого майна непрацюючої «Львівської виправної колонії (№48)» (лот №2), за результатами якого до державного бюджету мають надійти 30 млн грн, пише Dailylviv.

За право власності на актив змагалися дев'ятеро учасників, які збільшили ціну в понад 8 разів зі стартових 3 386 294 грн до 30 000 000 грн.

Об'єкт приватизації розташований в Сихівському районі Львова, на вул. Хуторівка, 4. 

Як повідомляв Dailylviv, раніше відбувся перший аукціон з приватизації окремого майна непрацюючої «Львівської виправної колонії (№48)», яке розташована поруч – на вул. Хуторівка, 2. Семеро учасників аукціону збільшили ціну на актив майже втричі від стартової – до 377,5 млн грн. 

Приватизація майна Львівської колонії (№48) відбулася в рамках спільного проекту Фонду держмайна та Міністерства юстиції під назвою «Велика приватизація в’язниць», який передбачає виставлення на прозорі аукціони майна 35-ти непрацюючих виправних закладів, що розташовані на  всій території України, часто в центральних частинах міст. 70% надходжень від приватизації цих об'єктів будуть спрямовані на будівництво нових закладів виконання покарань, з сучасними умовами утримання людей.

Майно Львівської колонії №48 продали на аукціоні за 377,5 млн грн

У Львові продають виправну колонію, на яку марнували мільйони бюджетних коштів (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів