Керівник «Нафтогаз України» розповів французам, коли завершиться опалювальний сезон для українців

22:15 19 березня 2024 р.

Фото до новини

Цієї весни опалення в оселях українців можуть вимкнути значно раніше, ніж зазвичай.

Про це повідомляє DW, пише DailyLviv.com. З огляду на теплу погоду в Україні опалювальний сезон 2023/24 років планують завершити вже наприкінці березня, тобто значно раніше, ніж зазвичай, повідомили в "Нафтогаз України".

Цієї весни опалення в оселях українців можуть вимкнути значно раніше, ніж зазвичай. Принаймні про плани дострокового завершення опалювального сезону повідомив голова правління "Нафтогаз України" Олексій Чернишов в інтерв'ю французькому виданню Le Figaro, переклад якого оприлюднила в вівторок, 19 березня, пресслужба "Нафтогазу".

"Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на плюсову температуру, це відбудеться наприкінці березня", - зазначив Чернишов.

За його словами, "Україна спокійно пережила зиму". Він пояснив це вдалою адаптацією українського паливно-енергетичного комплексу, який згідно з його запевненнями зробив правильні висновки з досвіду 2022 року, коли енергетичні об'єкти зазнавали масованих атак з боку Росії, і відповідно підготувався.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів