Інспекторів з паркування у Львові посадили на службові електровелосипеди

00:23 2 липня 2022 р.

Фото до новини

Львів отримав 9 велосипедів з електропідсиленням. Їх використовуватимуть працівники, які впродовж дня часто переміщаються по місту. Це, зокрема, інспектори з паркування та садівники, які тепер зможуть оперативніше і якісніше виконувати свою роботу.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як пояснив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило, для Львова розробляють концепцію електромобільності. І одним з  її елементів є придбання для міста електровелосипедів. «Перш за все їх використовуватимуть інспектори з паркування, які змушені бути швидкими, мобільними та оперативно реагувати на ті чи інші звернення. Бо є часті випадки порушень правил паркуванння. А це призводить до блокування руху, закоркованості, унеможливлення проїзду громадського транспорту по виокремлених смугах. А інспектори зможуть швидко прибувати на місце та  оперативно реагувати та такі речі», - зазначив Олег Забарило.

Інспектор Олександр Сінайко переконаний, що тепер він та його колеги зможуть оперативніше і якісніше пильнувати за паркуванням автомобілів та оплатою відповідних послуг. «Велосипеди значно полегшать і мобілізують нашу роботу. Адже, працюючи лише в центральній частині міста, щодня ми проходимо в середньому 20-25 км.», - зазначив Олександр Сінайко.

Додамо, концепцію електромобільності для Львова розробляють спільно з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, під егідою проєкту TUMIVolt. Консультант проєкту Дем’ян Данилюк пояснив, що концепція передбачатиме стратегічні цілі та конкретні приклади застосування електромобільності, адаптовані до потреб Львова.

У Львові набирають на роботу інспекторів з паркування

Евакуатори забиратимуть у Львові автомобілі ще з чотирьох вулиць (перелік)

Львів за 5, 6 млн грн купив програму Інспектор для контролю за паркуванням

У Львові контролерів у громадському транспорті впізнають за фірменим одягом

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів