«IFC» наполягає на концесії аеропорту «Львів»

14:30 1 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з регіональним віце-президентом «IFC» Джорджиною Бейкер.

Про це повідомили в п’ятницю, 1 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли, що Андрій Садовий і Джорджина Бейкер обговорили, зокрема, залучення приватних іноземних інвестицій до інфраструктурних проектів Львова.

Андрій Садовий зазначив: «IFC» – це підрозділ Світового банку, ми активно з цією структурою працюємо. Цю структуру Уряд найняв для фіналізації рішення щодо концесії, в тому числі, львівського аеропорту. В нас були емоційні дебати, дискусії, мені здається, що керівництво «IFC» зрозуміло, що без Львівської міської ради будь-які розмови щодо майбутнього аеропорту є некоректними і не на часі. Є аеропорт – є місто, нема аеропорту – ми майбутнього успішного не будемо мати».

«Представники «IFC» зазначили, що пошуки безпечної форми концесії львівського аеропорту, яка була б вигідною насамперед місту, триватимуть», – поінформували також у міськраді.

Джорджина Бейкер розповіла: «Коли я прибула до львівського аеропорту, то була приємно вражена. Ми би хотіли зробити вам вигідну пропозицію, але це лише рішення місцевого уряду. Ми обрали Львів завдяки здобуткам, яких вам вдалося досягнути. Ми сподіваємося, що нам вдасться знайти безпечну формулу для Львова і ви будете відкриті до переговорів. Наша мета – переконати усіх, що концесія є вигідною у першу чергу для міста».

Як інформував «ЩЛ», ЛМР звернулась до Прем’єрміністра України та Мінінфраструктури України із закликом не передавати у концесію міжнародний аеропорт «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів