Громади Львівщини й Нижної Саксонії напрацьовуватимуть спільні проекти

13:45 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із представниками Асоціації міст і громад Нижньої Саксонії на чолі з бургомістром міста Берген Райнером Крістофом Прокопом, аби налагодити співпрацю між громадами обох регіонів.

Про це повідомили в понеділок, 21 жовтня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Інформуючи гостей про хід реформи децентралізації, голова облдержадміністрації висловив сподівання на те, що цей візит стане поштовхом до подальшого співробітництва між ОТГ Львівщини та містами і громадами Нижньої Саксонії. В межах зустрічі представників Німеччини ознайомили із економічним потенціалом регіону та зі щорічним збільшенням капітальних інвестицій в області, а також із можливостями для підприємців у галузі сільського господарства, туристичної сфери, ІТ-сектору тощо».

«Бургомістр міста Берген Райнер Крістоф Прокоп відзначив високий рівень розвитку Львівщини, акцентувавши увагу на важливості отримання достовірної інформації про область та поширенні її у своїй країні для налагодження взаємовигідної співпраці. Під час розмови сторони також порушили питання напрацювання спільних проектів, що дасть змогу українцям обмінятися знаннями і здобути новий досвід у німецьких колег, зокрема, організувати стажування представників ОТГ Львівщини в громадах Нижньої Саксонії», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів