FlixBus запустив нову лінію через Львів до Кракова та Праги. Розклад

15:35 23 липня 2020 р.

Фото до новини

FlixBus запустив два нові міжнародні рейси з України: Київ-Львів-Краків-Прага та Київ-Вільнюс. Вперше лінія компанії зв'язала Україну з країнами Балтії, в яких нещодавно FlixBus відкрив свої перші маршрути.

Про це інформує пресслужба перевізника.

Рейс Київ-Прага виїжджає з Києва 4 рази на тиждень о 17:00, о 00:50 прибуває до Львова, о 7:30 ранку – до Кракова, і о 16:30 до Праги. Назад автобус відправляється 5 разів на тиждень о 20:00 з Праги, з прибуттям до Львова об 11:30 наступного дня і о 19:30 до Києва.

Маршрут лінії: Київ - Житомир - Рівне - Львів - Краків - Катовіце - Оломоуц - Брно - Прага. Автобусним партнером FlixBus на цій лінії став український перевізник TransTempo.

Ще одна нова лінія, Київ-Вільнюс, вирушає щодня з Києва о 19:20 і прибуває до Вільнюса о 9:05 ранку. З Вільнюса – о 21:30, з прибуттям до Києва о 11:50 наступного дня. Перевізником виступає литовська компанія Ollex. Маршрут лінії: Київ - Чернігів - Вільнюс. Зі Львова до Києва також можна доїхати рейсами FlixBus.

 «В останні роки Литва стала популярним туристичним напрямком для українців, – коментує директор FlixBus в Україні, Польщі та країн Балтії Міхал Леман. – Згідно з даними Департаменту статистики Литовської Республіки, в минулому році в Литву приїхало на 44% більше українців, ніж в 2018. Це найвищий приріст серед приїжджих з усіх країн. І хоча сьогодні пандемія вносить свої обмеження, в довгостроковій перспективі зростання туризму з України в Литву продовжиться. Тепер до Вільнюса можна дістатися просто і за доступною ціною на комфортному автобусі, а далі, зробивши одну пересадку – по країнах Балтії»

 FlixBus запустив свою мережу в країнах Балтії – Естонії, Латвії та Литві – на початку липня. Сьогодні компанія пропонує щоденні рейси з Таллінна, Риги та Вільнюса до понад 10 інших балтійських міст.

 Автобуси обох нових ліній зберегли брендування компаній-перевізників, з зеленими наліпками на борту «In cooperation with FlixBus».

 Нові лінії об'єднали три регіони FlixBus в Східній Європі – Україну, Польщу та країни Балтії. Пасажирам це відкриває величезні можливості для подорожей з пересадками. Гнучкість у формуванні свого маршруту – одна з переваг FlixBus. Так, з Вільнюса, Кракова та Праги для українських пасажирів відкриваються рейси до сотень європейських міст:

  • Зробивши пересадку у Вільнюсі, можна доїхати до 11 міст Литви, Латвії, Польщі та Німеччини, включаючи Ригу, Берлін, Варшаву, Познань.
  • З Кракова можна дістатися прямими рейсами до Чехії, Словаччини, Німеччини, Хорватії, Угорщини та Нідерландів – всього до понад 60 міст по всій Європі.
  • Прага, яка є великим транспортним хабом FlixBus, має рейси майже до 250 міст 18 країн Європи.

 Улітку 2020 року FlixBus впровадив нові стандарти безпеки та гігієни у всіх країнах, де працює компанія. Зокрема, в автобусі необхідно носити захисну маску, прикриваючи ніс та рот. Після кожної поїздки проводиться професійна дезінфекція автобусів. Компанія нагадує своїм клієнтам про необхідність ретельно перевіряти правила в'їзду до країни, куди вони прямують, а також просить уважно стежити за самопочуттям, подорожувати тільки здоровими і дотримуватись заходів безпеки.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів