Дизельний генератор позбавить від побутових незручностей

20:17 15 лютого 2021 р.

Фото до новини

Якщо ваше життя ускладнюють періодичні вимкнення електрики, або ваша будівля ще не під’єднана до централізованої мережі, оптимальним виходом для вас стане встановлення електричного генератора.

Для систематичного користування зазвичай обирають його дизельну модифікацію.

Причин такої популярності декілька:

  • Економічне використання пального.
  • Тривалий цикл експлуатації без дозаправки (до 10 діб).
  • Простота користування та обслуговування.
  • Мінімальний рівень шуму.
  • Довгий строк роботи до першого капремонту (40 тисяч мотогодин).
  • Можливість працювати у широкому діапазоні температур.

Як порівняти з бензиновим, дизель-генератор більш продуктивний. Перевага перед газовим варіантом полягає у мобільності та безпечності встановлення.

Зручно та за привабливу ціну купити цей корисний пристрій можна в інтернет-магазині 220 Volt. Замовлення доставляються по всій країні. Йдеться про габаритне обладнання, тож стосовно опцій монтажу та обслуговування треба поспілкуватися зі співробітниками компанії. Докладна інформація є на офіційному сайті 220 Volt.

Експлуатаційні характеристики дизельних генераторів

Головна характеристика приладу — його потужність. Вона варіюється від 2 кВт до 2400 кВт. Щоб живити невеликий заміський будинок, достатньо моделі на 5 або 10 кВт. Прилади на 30, 50, 100 кВт задовольнять потреби більших об’єктів: заміських готелів, пансіонів або дрібних промислових підприємств.

За кількістю фаз джерела автономного живлення поділяються на однофазні та трифазні. Перші встановлюються переважно в житлових об’єктах для побутових потреб, бо вони виробляють напругу 220 В. Другі окрім 220 В для побутової мережі здатні давати на виході 280 В для промислових нужд.

Щоб визначити необхідну потужність автономної дизельної електростанції перед її придбанням, треба скласти пускову потужність всіх приладів, які будуть використовуватися. Ще потрібно врахувати коефіцієнт запасу потужності для кожного приладу.

Джерела автономного живлення також вирізняються за типом стартера. Вони поділяються на ті, що вмикаються вручну та автоматично. Перші можуть бути незручними для фізично слабких людей.

60254b278f0c6.jpgВажливий параметр — спосіб утворення електромагнітного поля, у якому продукується електрика. За ним виділяють пристрої:

  • Синхронні. Ідеально підходять для електродвигунів, насосів, компресорів. Здатні видавати струм, що перевищує номінальне значення у 2 рази. Дають стабільну напругу на виході, але схильні до перевантажень.
  • Асинхронні. Добре підходять для живлення комп'ютерів, електроплит, нагрівачів та іншої техніки. Захищені від зовнішнього впливу, малочутливі до коротких замикань, тому незамінні під час зварювальних робіт. Для обладнання, яке вимагає високого стартового навантаження, краще вибирати синхронні моделі.

Технічні параметри впливають на габарити устаткування. Воно може бути стаціонарним, пересувним та портативним.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів