Дорогу між Львовом і Тернополем ремонтуватимуть на 21 млн. грн

10:35 30 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: p-p.com.ua

Підряд на цю суму ТОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» отримало від Служби автомобільних доріг у Львівській області.

«Інфопростір Тернопілля» розповідає сьогодні, 30 червня, в повідомленні «В дорогу між Львовом та Тернополем «закопають» 21 мільйон»

«Поточний ремонт дороги державного значення Львів – Тернопіль (ділянка км 11+256 – км 17+550 ) на території Львівської області буде коштувати 21,2 млн грн. Саме такою є вартість підряду, який отримало ТОВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65» від Служби автомобільних доріг у Львівській області. Ремонт повинні завершити до кінця 2015 року. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

За твердженням автомобілістів, траса «Львів-Тернопіль» є однією з найгірших в Україні. Визнають це і чиновники. Ремонт дороги між Тернополем і Львовом був одним із пріоритетних планів екс-губернатора Валентина Хоптяна.

Власниками найбільших часток «Шляхове ремонтно-будівельне управління № 65»є лучанин Олег Булима (26%), та львів’яни Юрій Сворень (26%) та Ігор Магера (25,6%)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів