Депутати Львівської міськради вважають необґрунтованим подорожчання проїзду

12:35 14 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Депутати від фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді детально вивчили проекти регуляторних актів щодо підвищення вартості проїзду і виявили у них низку невідповідностей.

Про це повідомили в четвер, 14 листопада, у фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді, де також розповіли, що виявлені її депутатами невідповідності можна трактувати як або службова недбалість працівників Управління транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, або як свідоме намагання ввести членів виконавчого комітету ЛМР та громадськість Львова у оману, тобто шахрайство.

Аргументи депутатів від фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» у Львівській міській раді:

1. Встановлення диференційованої вартості проїзду за одну й ту саму послугу – шість гривень у смартфоні та сім гривень у водія – не передбачена чинним законодавством.

2. Інформація про збитки «Львівелектротрансу» не відповідає дійсності.

3. У проекті рішення немає жодного обґрунтування розрахункового тарифу.

4. Чиновники хочуть перекласти на плечі простих пасажирів компенсування перевезення пільговиків.

5. Не наведено жодного обґрунтування тарифу у вісім гривень на проїзд у автомобільному громадському транспорті.

Відтак, депутати запідозрили, що причиною неякісної підготовки проектів рішень виконавчого комітету щодо підвищення вартості проїзду є низький рівень фахової підготовки керівника Управління транспорту Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олеськіва Ореста Ігоровича, який, відповідно до біографічних даних, не має ані транспортної, ані юридичної освіти, тому допустив під час підготовки документів значні помилки».

З огляду на це, фракція «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» вимагає від міського голови Львова Андрія Садового не допустити розгляд проектів рішень про підвищення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті на засіданні виконавчого комітету.

Як інформував «ЩЛ», у Львові підвищують вартість проїзду за традиційною схемою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів