Департамент житлового господарства і інфраструктури Львівської міськради очолив Віктор Пушкарьов

14:50 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv24.at.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 10 листопада, міський голова представить колективу департаменту житлового господарства та інфраструктури нового керівника.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР очолив Віктор Пушкарьов. У повідомленні також цитують міського голову Львова Андрія Садового, який розповів:

«Сьогодні я представляю департаменту житлового господарства та інфраструктури нового керівника. Це Віктор Пушкарьов, який до того часу керував підприємством «Залізничнетеплоенерго». Відбувся конкурс, він подав документи, у цьому конкурсі переміг, пройшов усі процедури погодження. Від завтрашнього дня він обійме посаду керівника департаменту». 

У прес-службі міської ради також повідомили, що о призначення на нову посаду Віктор Пушкарьов працював керівником ЛКП «Залізничнетеплоенерго», а перед тим –заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП «Львівтеплоенерго», директором з виробництва ВАТ «Жидачівський ЦПК», директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики №1, електрогазозварювальником цього ж підприємства. За освітою Віктор Пушкарьов – інженер-хімік-технолог, закінчив НТУУ «Київська політехніка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів