Департамент фінансів Львівської ОДА потребує головного спеціаліста

11:22 28 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

На заміщення вакантної посади запрошують кандидатів із вищою економічною освітою.

«У департаменті фінансів Львівської обласної державної адміністрації триває кадровий конкурс», – повідомили сьогодні, 28 березня, в прес-службі ЛОДА, де також розповіли подробиці:

«На заміщення вакантної посади запрошують кандидатів із вищою економічною освітою.

Зокрема, у департаменті шукають кандидатів на посаду головного спеціаліста відділу фінансів гуманітарної сфери бюджетного управління, на час перебування у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами основного працівника.

Серед основних вимог до претендентів – вища економічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра чи спеціаліста. Пріоритетним також буде стаж роботи за фахом на державній службі.

У відборі можуть брати участь лише громадяни України, які не досягли встановленого граничного віку перебування на держслужбі (65 років). Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи: заяву на участь у конкурсі, в якій слід зазначити про ознайомлення заявника  із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну  службу та  проходження державної служби; заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром чотири на шість сантиметрів; копії документів про освіту; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015рік; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військово зобов’язаних); медичну довідку про стан здоров’я за формою, затвердженою МОЗ; довідку про допуск до державної таємниці (за  наявності); копію заповнених сторінок трудової книжки; інші документи за бажанням претендента.

Термін прийняття документів впродовж 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу. Документи слід подавати за адресою: Львів, вулиця Костюшка, 8, відділ фінансового, організаційно господарського забезпечення департаменту фінансів ЛОДА. Додаткова інформація за телефоном: 255-36-85».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів