Де придбати резервні джерела живлення для підприємств?

09:50 28 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Щоб забезпечити резервне живлення, рекомендують використовувати електричні установки, дизельні генератори.

Питання забезпечення домогосподарств електроенергією зараз стоїть, як ніколи гостро. Це пов'язано з ураженням енергетичної інфраструктури України. Щоб забезпечити резервне живлення, рекомендують використовувати електричні установки, дизельні генератори.

Сфера діяльності компанії Dalgakiran та співпраця з ЗСУ

Компанія Dalgakiran займається виготовленням, а також збиранням систем, які дозволяють забезпечити резервне живлення, як невеличких домогосподарств, так і промислових об'єктів. У асортименті компанії є електрогенератори Dalgakiran, з потужністю від 2,5 до 2700 кВт. В якості основного обладнання, при створенні електроустановок, використовують мотори daewoo, volvo та інших відомих європейських виробників.

Наразі країна працює на збройні сили, забезпечуючи стабільність їх роботи, пришвидшення звільнення окупованих населених пунктів.

Сфера використання резервних джерел живлення ЗСУ:

  • Військові використовують генератори та електростанції, щоб забезпечити стабільну роботу зв'язку та електроніки, що здійснює спостереження, наведення артилерійських пускових установок.
  • Для підзарядки планшетів, ноутбуків, а також систем управління, використовують електроенергію, яку можна добути, використовуючи дизельні генератори та портативні електростанції.
  • Компанія Dalgakiran співпрацює з ЗСУ, та вважає виготовлення електростанцій для збройних сил пріоритетним завданням.
  • Для обігріву землянок та ангарів, де мешкають військові.

Як забезпечити стабільність роботи атомних електростанцій в умовах війни?

На території України працює значна кількість атомних електростанцій. Для забезпечення їх роботи в аварійних ситуаціях, та з метою попередження витоку небезпечних речовин, застосовується резервне живлення, яке здійснюється з використанням дизельних генераторів. Компанія Dalgakiran у 2016-2018 роках співпрацювала з Енергоатом та поставила декілька резервних установок, які забезпечують живлення атомних електростанцій в умовах їх повного відключення від електромережі. Завдяки використанню резервного обладнання, вдається зменшити вірогідність витоку токсичних елементів та підтримувати радіаційний фон у межах норми, навіть на небезпечних об'єктах.

Компанія Dalgakiran має свій офіс у Львові, та займається поставкою обладнання на території всієї України. Спеціалісти здійснюють реалізацію товарів та займаються налаштування пристроїв, гарантійним та технічним обслуговуванням. Використовуючи якісне обладнання відомих виробників, яке пропонує компанія Dalgakiran, вдасться нормалізувати роботу енергетичної системи, забезпечити резервне живлення, у випадку зникнення електроенергії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів