Британська компанія продовжила оренду двох свердловин на Львівщині

11:40 22 червня 2020 р.

Фото до новини

Британська нафтогазовидобувна компанія Cadogan Petroleum відновила видобуток свердловин «Блажів-3» та «Блажів-Монастирець-3» на Блажівському нафтовому родовищі у Львівській області. Компанія підписала продовження договору оренди свердловин із «Укрнафтою» на новий термін.

Компанія була вимушена зупинити видобуток у листопаді 2019 року через завершення терміну дії договорів оренди.

«У результаті успішних перемовин ми підписали продовження оренди двох свердловин на новий термін – повідомив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum. – Розраховуємо, що свердловини відновлять видобуток до попереднього рівня незважаючи на період простою в роботі».

Компанія Cadogan Petroleum працює в Україні з 2006 року. Діяльність компанії зосереджена на геологічному вивченні, розробці та видобутку вуглеводнів на Західній Україні, зокрема у Львівській області.

Довідка про компанію:

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні, зокрема у Львівській області.

Cadogan Petroleum — великий інвестор та роботодавець у регіоні, який співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад, включаючи, але не обмежуючись проектами енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл, тощо.

У жовтні 2019 компанія підписала Меморандуми про соціально-економічну підтримку селищ Львівської області, на 6 мільйонів 530 тисяч гривень.

Такий позитивний текст сьогодні розіслала в ЗМІ пресслужба цієї компанії. А більш конкретно про те, який "великий інвестор та роботодавець у регіоні" ця британська компанія, "Щоденний Львів" розповість у майбутньому.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів