Блендер для смузі: особливості вибору

10:41 1 березня 2021 р.

Фото до новини

Мінімальний показник потужності повинен складати 550 Вт. Тому краще вибрати модель обладнання з показником 1,2-1,5 кВт.

Приготувати коктейль можна за допомогою будь-якого блендера. Навіть пристрій з невеликою потужністю здатен перемішати інгредієнти. Набагато складніше вибрати блендер для приготування смузі. Складність вибору полягає в тому, що в цей напій додаються:

  • шматочки фруктів;

  • ягоди;

  • лід;

  • горіхи;

  • сухофрукти.

При недостатній потужності перемішування та подрібнення не будуть ефективними.

Швидкість та потужність

Сучасні моделі можуть мати до 30 швидкостей, які вибираються залежності від продуктів. Для смузі така велика кількість не потрібна. Достатньо 2-5 швидкостей.

Набагато важливіша потужність. Ножі пристрою повинні перемолоти та добре перемішати інгредієнти напою. Для звичайного молочного або іншого коктейлю цілком достатньо 400-500 Вт. Консистенція смузі набагато густіша, тому потрібно вибирати більш потужний пристрій. Мінімальний показник потужності повинен складати 550 Вт. Тому краще вибрати модель обладнання з показником 1,2-1,5 кВт.

Об’єм чаші та насадки

Об’єм резервуару для приготування напою вибирається в залежності від кількості порцій. Для однієї людини буде цілком достатньо чаші на 0,5 л. Якщо сім’я велика, то варто надати перевагу моделі з чашею в 2-2,5 літра.

Функціональність блендера визначається кількістю насадок. Це різноманітні ножі, вінчики, подрібнювачі. Для смузі додаткові насадки не потрібні. За допомогою встановлених ножів-подрібнювачів здійснюється перемішування та подрібнення інгредієнтів. Потужний стаціонарний пристрій дозволяє приготувати улюблений напій за хвилину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів