Більше 9 тис дозволів від Польщі і Словенії вже можуть бронювати українські перевізники

09:39 18 серпня 2020 р.

Фото до новини

Міністерство інфраструктури України інформує про отримання та передачу 4 711 дозволів Республіки Польща та 4 600 транзитних дозволів Республіки Словенія для українських перевізників.

Про це інформує Урядовий портал, пише DailyLviv.

Ці дозволи вже доступні для бронювання на Транспортному порталі електронних послуг e-transport.gov.ua

Також Міністерство інфраструктури України направило додатковий запит на адресу Міністерства індустрії та інфраструктурного розвитку Республіки Казахстан з проханням здійснити обмін додатковими дозволами.

До кінця поточного тижня до України надійдуть додаткові 6 000 універсальних дозволів Нідерландів та 550 універсальних дозволів Іспанії.

Зі свого боку, Міністерство інфраструктури України виражає подяку Посольствам України та всім причетним за сприяння та максимальну допомогу в процесі доставки дозволів до України.

Міністерство інфраструктури України повідомляє, що є попередня домовленість на проведення засідання Змішаної Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень з Угорщиною, а також розглядається декілька конкретних дат проведення аналогічних засідань з Республікою Польща та Турецькою Республікою.

На додаток повідомляємо, що з метою покращення якості надання послуг з видачі дозволів Укртрансбезпекою змінено графік роботи ПВД «Бориспіль»: м. Бориспіль, вул. Михайла Калмикова (Тельмана) 49.

Починаючи з 14.08.2020, у дні найбільшого навантаження - п‘ятниця та субота - обслуговування перевізників у зазначеному ПВД буде проводитись цілодобово.

Додамо, нові дозволи на міжнародні автомобільні перевезення і електронні черги на кордонах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів