Безвізовий режим з ЄС можливий для власників біометричних паспортів уже з 2015 року, – МЗС

10:56 11 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «5 канал»

Спікер Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс заявив: «Ми повинні почати випуск біометричних паспортів з 1-го січня. Якщо нам це вдасться, а я впевнений, що ми це зробимо, то вже в 2015-му році ми можемо говорити про початок безвізового режиму для громадян України, які є власниками біометричних паспортів, для в'їзду в Шенгенську зону».

Безвізовий режим з Європейським союзом для громадян України, які володіють біометричним паспортом, може почати діяти з 2015-го року. Про це повідомив спікер Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс у ефірі одного з українських телеканалів ввечері 10 листопада.

«Ми повинні почати випуск біометричних паспортів з 1-го січня. Якщо нам це вдасться, а я впевнений, що ми це зробимо, то вже в 2015-му році ми можемо говорити про початок безвізового режиму для громадян України, які є власниками біометричних паспортів, для в'їзду в Шенгенську зону», – заявив Перебийніс.

Повідомляючи про це сьогодні, 11 листопада, телевізійний «5 канал» також нагадує, що Кабінет міністрів України виділив 150 млн грн на закупівлю близько 600 терміналів для видачі біометричних паспортів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів