«AppFood» – найшвидший серед найшвидших, новий фастфуд без офіціантів

14:33 11 січня 2020 р.

Фото до новини

Заклад відчинив свої двері 7 грудня і дотепер вже встиг закохати у себе безліч львів’ян. На проспекті Свободи, 1/3 він чекає на вас з 9.00 до 23.00 зі своїми особливими стравами і теплою атмосферою.

Прогулюючись Львовом, ви ненароком можете зустріти Дедпула чи Капітана Америку біля нового фастфуд закладу — AppFood. І це не дивно, адже героям такого масштабу нема коли гаяти час в ресторанах чи кафе, треба рятувати світ! Та на порятунок людства сили просто необхідні, тут на поміч супергероям й прийшов AppFood.

AppFood був створений українським підприємцем та IT спеціалістом Рафалом Шиманським саме для таких “супергероїв”, які деколи не мають часу навіть на повноцінний обід, адже впродовж дня мають купу справ! Аби трохи розвантажити та допомогти сучасній людині, Рафал створив заклад без офіціантів та касирів, якому досі не було аналогів в Європі.

Інтер’єр закладу одразу натякає гостям на основні “фішки” ресторану: яскраві шпалери у тематиці коміксів із покроковою інструкцією щодо замовлення, QR-коди, через які відвідувачі можуть швидко скачати необхідний додаток. Крім того, бездротові батареї чекають на вас біля кожного стола в разі непередбаченої ситуації.

Отож, коли додаток вже встановлено на вашому смартфоні, він швидко перетворюється на вашого особистого офіціанта. Усі гості роблять замовлення та сплачують його одразу через смартфон. Тоді на екрані з’являється таймер — 4 хвилини, за які вам обіцяють доставити їжу. Зазвичай вона готова навіть раніше, але у разі затримки ви точно отримаєте “плюшку” на кашлат безкоштовного пончика.

І хоча AppFood позиціонує себе як фастфуд заклад, ви не знайдете там бургерів чи кебабів. Уся їжа — домашні рецепти дружини Рафала — Наталії Шиманської.

Там і гарячі супи, і найніжніші пончики, і улюблені всіма — креветки в клярі темпура, а ще — соковите м’ясо на шпажках, величезна запіканка із хрусткою скоринкою та ароматна кава.

Заклад відчинив свої двері 7-го грудня і дотепер вже встиг закохати у себе безліч львів’ян. Закохайтесь і ви, відвідавши AppFood на пр. Свободи 1/3. Він чекає на вас з 9 до 23 зі своїми особливими стравами та теплою атмосферою. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів