Аграріям Львівщини надаватимуть для вирощування гречки пільгові кредити

11:12 10 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Для стимулювання аграріїв до вирощування гречки на регіональному рівні у Комплексній програмі підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки передбачили надання пільгових кредитів в розмірі до 100 тисячі гривень.

Про це, як повідомили сьогодні, 10 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, поінформував заступник директора департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Людмила Гончаренко. За її словами, на сьогодні Львівське регіональне відділення ПАТ «Аграрний фонд» проводить консультації із сільськогосподарськими виробниками області щодо умов та укладання відповідних контрактів.

Цьогоріч для забезпечення розширення посівів гречки на державному рівні у Мінагрополітики вжили додаткових заходів. Зокрема в ПАТ «Аграрний фонд України» отримали доручення  продовжити укладання відповідних контрактів щодо закупівлі гречки урожаю 2016 року. Зокрема аграріям виплачуватимуть аванс у розмірі 65% від суми контракту із базової ціни 15 тисяч гривень за тонну зерна гречки. Як повідомили у департаменті агропромислового розвитку ЛОДА, у Львівській області вже засіяли 4,4 тисячі га гречки основного посіву, що становить120% від запланованого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів