15 січня на сесії Львівської міськради розглядатимуть показники фондів бюджету на 2015 рік

11:54 12 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: korupciya.com

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 15 січня відбудеться пленарне засідання сесії міської ради. Серед основних питань розглядатимуть показники загального та спеціального фондів міського бюджету Львова на 2015 рік.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що 15 січня відбудеться пленарне засідання сесії міської ради. Серед основних питань розглядатимуть показники загального та спеціального фондів міського бюджету Львова на 2015 рік. У повідомленні також нагадали: «Відповідно до Бюджетного кодексу України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет 6 січня схвалив основні показники до проекту міського бюджету м. Львова на 2015 рік і схвалив розмір оборотного залишку бюджетних коштів міського бюджету м. Львова в сумі 7000 тисячі грн».

Як інформував «ЩЛ», завтра, 13 січня, о 15.00 у великій сесійній залі міськради відбудуться громадські слухання щодо основних показників загального фонду міського бюджету на 2015 рік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів