13 територіальних громад Львівщини віддадуть землю прикордонникам

19:12 26 липня 2021 р.

Фото до новини

А також два національних і три регіональних парки, що на території Львівської області.

Сьогодні, 26 липня, під головуванням заступника голови Львівської облдержадміністрації Віталія Загайного відбулось засідання робочої групи з підготовки пропозиції щодо облаштування Державного кордону України в межах Львівської області. Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv

Робочу групу створили згідно з розпорядженням голови Львівської ОДА Максима Козицького на виконання  протокольного рішення координаційної наради під головуванням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України від 20.07.2021 року.

Для облаштування Державного кордону потрібно завершити відведення земельних ділянок у постійне користування Державній прикордонній службі.

Земельні ділянки розташовані в межах 13 територіальних громад Львівщини, двох національних і трьох регіональних парків, що на території області. Надати землі мають у таких цілях:

- під смугу кріплення прикордонних знаків на сухопутній та річковій ділянках;

- під лінію прикордонних інженерних споруд (загороджувальний паркан, рокадна дорога, дозорна стежка);

- під окремо розміщені інженерні споруди (злітно-посадкові майданчики для вертольотів, металеві спостережні вежі).

Усі земельні ділянки потребують відповідного оформлення. Відтак, громади, національні парки і обласне управління лісового та мисливського господарства, на території яких є необхідні ділянки землі, мають долучитись до передачі земель Державній прикордонній службі.

Тепер члени робочої групи до 27.07.2021 готують пропозиції, які будуть скеровані на розгляд Ради національної безпеки і оборони України.

Теща заступника Новояричівського селищного голови збудує стадіон: не Маракану

Чотири об’єкти, три - у Львові, один - в районі, запропонували на Велику реставрацію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів