Новини Львова (cтор. 6342)

Фото для новини

17:18 5 лютого 2016 р.

Україну розділили на «Північ», «Південь», «Захід» і «Схід»

Президент України своїм Указом затвердив новий військово-адміністративний поділ території України. Голова держави увів у дію відповідне рішення РНБО від 27 січня 2016 року. Сухопутна територія України поділяється на чотири військово-сухопутні зони та окремий військово-сухопутний район, які є районом відповідальності оперативних командувань «Північ», «Південь», «Захід» і «Схід». А повітряний простір України поділяється на три військово-повітряні зони - «Захід», «Південь» та «Центр».

Політика

Фото для новини

15:18 5 лютого 2016 р.

У січні до бюджетів Львівщини надійшло на 85% більше податків та платежів

В облдержадміністрації запевнили в п’ятницю: «Заробітна плата працівникам бюджетних установ виплачена повністю: за січень протермінована заборгованість з оплати праці відсутня».

Економіка

Фото для новини

15:02 5 лютого 2016 р.

На Львівщині звільнили з поліції за крадіжку пального двох старших сержантів

Активісти однієї з громадських організацій , стали очевидцями того, як працівники поліції, заправляючи службовий автомобіль на одній з автозаправних станцій у селі Сопошин , злили чотири літри бензину у пластикові пляшки.

Кримінал

Фото для новини

14:38 5 лютого 2016 р.

Яценюк дражнить Верховну Раду

Прем’єр-міністр Езоповою мовою нагадує народним депутатам, що у випадку висловлення недовіри Кабінету Міністрів і відправлення його у відставку доведеться розвалити коаліцію у Верховній Раді і проводити дострокові парламентські вибори.

Політика

Фото для новини

14:28 5 лютого 2016 р.

МЗС України не має впливу на візові центри від ЄС

Міністерство закордонних справ України не здійснює реєстрацію, акредитацію, ліцензування компаній-постачальників послуг з прийому візових клопотань, не має жодного впливу ані на процес відбору таких компаній європейськими партнерами, ані на операційну діяльність візових центрів на території України.

Політика