Новини Львова (cтор. 5327)

11:30 11 квітня 2017 р.

На кордоні з Польщею запроваджують нові принципи контролю

Розроблено нові технологічні принципи контролю. Серед яких, принцип однієї зупинки автомобіля, контроль громадян без їх виходу з транспортних засобів, поєднання зон прикордонного та митного контролю, виключення дублювання функцій тощо.

Ситуації

20:38 10 квітня 2017 р.

Обманули банки на 10 тисяч євро

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно трьох членів організованої злочинної групи, яка впродовж квітня-вересня 2016 року шляхом обману заволоділа грошовими коштами банківських установ в сумі 300 тис. грн.

Кримінал

20:30 10 квітня 2017 р.

На Львівщині ремонтуватимуть дороги в десяти напрямках

На Львівщині торік збудували найбільшу кількість доріг в Україні за найнижчою ціною. Про це свідчать результати моніторингу щодо будівництва доріг в Україні. Такі дані озвучив міністр інфраструктури України Володимир Омелян у межах робочої поїздки на Львівщину у вівторок, 10 квітня.

Економіка

Фото для новини

20:23 10 квітня 2017 р.

Садовий просить Київ зняти блокаду з полігонів для ТПВ

Минулої суботи відбулася велика зустріч, на якій були присутні депутати Верховної Ради, які представляють Львів, керівники ЛОДА, обласної ради і міські голови міст Львівської області. Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час спілкування з журналістами повідомив, що критична ситуація з вивозом ТПВ і у Львові, і в Городку, і в Жовкві досі не вирішується.

Економіка

20:08 10 квітня 2017 р.

На кордоні у пунктах пропуску «Краківець» і «Рава-Руська» розділять автотранспорт за реєстрацією

Нові технологічні принципи контролю передбачають також принцип однієї зупинки автомобіля, перевірку громадян без їх виходу з транспортних засобів, поєднання зон прикордонного і митного контролю.

Ситуації

Фото для новини

19:59 7 квітня 2017 р.

Експерт назвав партії, які можуть оштрафувати і позбавити держфінансування

Сьогодні Національне агентство з питань запобігання корупції розглядає фінансові звіти парламентських партій за минулий рік. За результатами цього розгляду, можливо, окремі партії будуть оштрафовані та позбавлені державного фінансування. Мова йде про політичні партії «Батьківщина» та «Самопоміч».

Політика

14:08 7 квітня 2017 р.

У Львові викрили працівницю банку, яка крала гроші

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області викрили працівника відділення одного із банків, яка організувала схему розкрадання банківських коштів. Встановлено незаконне заволодіння грошовими коштами на суму у триста тисяч гривень.

Кримінал