Новини Львова (cтор. 5328)

14:08 7 квітня 2017 р.

У Львові викрили працівницю банку, яка крала гроші

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області викрили працівника відділення одного із банків, яка організувала схему розкрадання банківських коштів. Встановлено незаконне заволодіння грошовими коштами на суму у триста тисяч гривень.

Кримінал

12:59 7 квітня 2017 р.

Львівський виконком знову заборонив пересувні цирки

Сьогодні виконавчий комітет ЛМР відхилив розгляд рішення Адміністративної колегії Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 17.02.2017 у справі № 3-15-50/2016 про скасувати рішення виконавчого комітету від 13.07.2016 № 556 «Про заборону пересувних цирків».

Ситуації

12:53 7 квітня 2017 р.

Кінотеатр «Дружба» у Львові намагаються повернути громаді

Прокуратурою області до господарського суду Львівської області пред’явлено позовну заяву до Управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради та ТОВ «Круаель» про розірвання договору купівлі-продажу та зобов’язання повернути об’єкт нерухомого майна – приміщення кінотеатру «Дружба» загальною площею понад 620 кв.м.

Кримінал

Фото для новини

12:43 7 квітня 2017 р.

Прокуратура Львівської області реабілітувала відомого церковного діяча

Прокуратура Львівської області розглянула звернення голови Місії «Постуляційний центр беатифікації й канонізації святих УГКЦ» о.Полікарпа Марцелюка про реабілітацію Величковського Василя Володимировича.

Політика

12:40 7 квітня 2017 р.

У Львові ліквідували три кінотеатри

На засіданні виконавчого комітету ЛМР, яке відбулось сьогодні, 7 квітня, прийняли рішення про ліквідацію трьох кінотеатрів, які є державними комунальними підприємствами, а натомість утворять дві інституції у сфері культури.

Культура

Фото для новини

13:58 6 квітня 2017 р.

У Львові судитимуть членів організованої злочинної групи, яка обкрадала банки

Використовуючи викрадені та підроблені документи, зловмисники заволоділи кредитними коштами на суму майже триста тисяч гривень. Загалом поліцейські задокументували більше п’ятдесяти кримінальних правопорушень, скоєних ними.

Кримінал

08:18 6 квітня 2017 р.

Новий закон повертає гуртожитки у власність мешканців

Верховна Рада України 256-ма голосами народних депутатів ухвалила в повторному другому читанні та в цілому законопроект №1076 щодо удосконалення окремих положень передачі гуртожитків у власність територіальних громад і забезпечення реалізації житлових прав законними мешканцями гуртожитків.

Кримінал

21:24 5 квітня 2017 р.

Львівська облрада закликала Київ скасувати абонентську плату за газ і покарати Нацкомісію

Депутати Львівської обласної ради під час позачергового засідання у середу, 5 квітня, ухвалили звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України і Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Генеральної прокуратури України, Національного агентства з питань запобігання корупції щодо скасування абонплати за підключення до системи газопостачання.

Економіка

18:21 5 квітня 2017 р.

ЛМР просить земельну ділянку для протиаварійних робіт у Грибовичах

Виділення земельної ділянки в с. Малехів досі не вирішене. Як наголосив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Сергій Бабак, неможливо пройти державну експертизу проекту проведення першочергових протиаварійних робіт на дамбі в с. Грибовичі без документу на земельну ділянку.

Економіка