Витоки зневоднили львів’ян на ще 19 вулицях

12:28 10 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: city-adm.lviv.ua

Аварійно-ремонтні бригади ліквідовують витоки на чотирьох вулицях – Новознесенській, Бодянського, Кошиця й Дубовій.

Про це повідомили в середу, 10 жовтня, на порталі «Гарячої лінії міста», де також розповіли, що через витоки на вулицях Новознесенській і Бодянського повністю позбавлені водопостачання вулиці Бодянського, Ковельська, Металістів, Метлинського, Новознесенська, Польова, Потелицька й Старознесенська, а частково – Хмельницького. через витік на вулиці Кошиця, окрім неї позбавлені водопостачання ще й вулиця Окуневського, а також будинки №3 та №5 на вулиці Липинського, натомість через витік на вулиці Дубовій окрім неї повністю позбавлені водопостачання ще й вулиці Курінна, Навколишня, Над’ярна, Полуднева й Січова, а частково – Тракт Глинянський.

Як інформував «Щоденний Львів», через аварію на магістральному водогоні «Городок-Львів» у районі села Бартатів позбавлені водопостачання вулиці Виговського, Головатого, Кульпарківська, Левандівська, Любінська, Патона, Петлюри, Рудненська, Ряшівська, Сигнівка, Сяйво й Широка.

«ЩЛ» повідомляв також: «У зв’язку з проведенням робіт із ліквідації аварійної ситуації на магістральному водогоні «Городок-Львів» в районі села Бартатів, сьогодні, 10 жовтня, до завершення робіт подача води буде здійснюватись з пониженим тиском в Залізничний район і в житловий масив «Левандівка», обмежений вулицями Широкою, Сяйво, Рудненською, Виговського, Патона, Ряшівською, Любінською, Сигнівка, Кульпарківською, Петлюри, Головатого й прилеглими до них. Крім того, подачу води буде припинено в Городок, Лапаївку й Зимну Воду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів