Новини Львова (cтор. 5313)

11:30 27 квітня 2017 р.

Львівська міськрада та ЄБРР уклали договір гарантії про впровадження е-квитка

У четвер, під час Весняного ділового форуму на «Арені Львів», міський голова Львова Андрій Садовий та директор Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевкі Аджунер підписали договір гарантії в рамках реалізації проекту впровадження автоматичної системи оплати проїзду у Львові.

Економіка

10:36 27 квітня 2017 р.

Як будуть покарані у Львові й Києві організатори нелегітимної «звітно-виборної конференції» художників (відеотрансляція)

У Львівському прес-клубі розпочалася прес-конференція на тему «Як будуть покарані – у Львові і в Києві – організатори нелегітимної «звітно-виборної конференції» художників».

Культура

Фото для новини

10:05 27 квітня 2017 р.

СБУ затримала у Львові майора поліції

Служба безпеки України спільно з прокуратурою викрила в хабарництві заступника начальника одного з відділів Національної поліції у Львівській області.

Кримінал

10:00 27 квітня 2017 р.

Перший етап чемпіонату України з кантрі-кросу пройде у Львові

30 квітня на мототреці «Майорівка» на вулиці Медової Печери у Львові відбудуться перший етап чемпіонату України з кантрі-кросу та відкритий кубок Львова з мотоциклетного спорту «Майорівка-2017».

Спорт

Фото для новини

09:30 27 квітня 2017 р.

Польські націоналісти розібрали пам’ятник воякам УПА поблизу Перемишля

Акція, яка відбувалася за згодою війта гміни Стубно і в яку не втручалася поліція, викликала рішучий протест Об'єднання українців у Польщі (ОУП), яке прийняли заяву з цього приводу.

Політика