Танки терористів – уже в Макіївці, прямують у Донецьк (відео)

22:10 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Вони проїхали в четвер центром цього міста вбік обласного осередка.


Інтернет-видання «Українська правда» інформує сьогодні, 12 червня, в повідомленні «У Торезі стрілянина, а через Макіївку рухається колона танків з прапором РФ, – ЗМІ»:

«У Торезі в районі міської греблі почалася стрілянина. Як повідомили «DonbassUA» очевидці, до двох танків, незаконно перевезених вночі через кордон, в районі Центральної збагачувальної фабрики шахти Кисельова приєднався «КамАЗ» із бойовиками для супроводу.

Один з танків вже був підбитий українськими силовиками. Коли ж бойовики прибули в центр міста, по них відкрили вогонь. Місцеві жителі кажуть, що майже у всьому місті через перевантаження мережі відразу ж зник стільниковий зв'язок.

Хто вступив в бій з бійцями терористичної організації «ДНР», і чи є постраждалі в результаті перестрілки, виданню не відомо. Крім того, через центр Макіївки, можливо, вбік Донецька рухається колона із зброєю, повідомили «ОстроВу» очевидці.

«Три танка і машини з людьми поїхали в центр Макіївки. Попереду машина з мигалкою, але не ДАІ. Пройшли через мікрорайон Зелений. Зорали гусеницями асфальт», – сказав співрозмовник видання.

Ще один очевидець каже, що в колоні є і зенітка, й інша техніка. За його словами, колона рухається в напрямку Донецька».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник МВС Арсен Аваков заявив у четвер, що в Україну через захоплені терористами пункти пропуску йдуть із Росії колони з військовою технікою, а перед цим в. о. міністра повідомив, що «кордон України перетнули з боку Росії три танки, але є інформація, що один Т-72 уже підбили», а сайт «Inforesist.org» повідомляє з посиланням на штаб Антитерористичного центру, що Росія перекидає на Донбас українські танки Т-64, захоплені нею в Криму, спільнота «Інформаційний Спротив» і читачі інтернет-видання «Новости Донбасса» повідомили в четвер, що три танки терористів прямують до Донецька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів