Росія перекидає на Донбас українські танки Т-64, захоплені нею в Криму (відео)

20:38 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Про це повідомляє «Inforesist.org» з посиланням на штаб Антитерористичного центру.


Відео: ТСН

Сайт «Inforesist.org» передає сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Росія перекидає техніку і озброєння на Донбас з Криму»:

«За повідомленням штабу Антитерористичного центру, танки, які сьогодні перетнули українсько-російський кордон, доставлені з Криму. Разом з іншою військовою технікою танки Т-64 були захоплені російською армією в Криму, а потім переправлені через Керченську протоку і доставлені через відкриту частину кордону на територію України. 

Ця спецоперація була проведена російськими спецслужбами разом з представниками Збройних сил Росії. Техніка не має розпізнавальних знаків ЗС РФ, зате має розпізнавальні знаки НД України. Проводячи таку операцію Росія хоче показати, що конфлікт на Донбасі є виключно внутрішньоукраїнських конфліктом.

Як повідомлялося раніше, в останні три доби з боку Росії у бік України щодня переміщаються колони бронетехніки. Сьогодні одна з колон була атакована силами АТО біля Горлівки».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник МВС Арсен Аваков заявив у четвер, що в Україну через захоплені терористами пункти пропуску йдуть із Росії колони з військовою технікою, а перед цим в. о. міністра повідомив, що «кордон України перетнули з боку Росії три танки, але є інформація, що один Т-72 уже підбили», натомість читачі інтернет-видання «Новости Донбасса» повідомили в четвер, що три танки терористів прямують до Донецька.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів