До Донецька прямують три танки терористів, – «ІС» (відео, оновлено)

21:22 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Про це повідомили в четвер спільнота «Інформаційний Спротив» і читачі інтернет-виданню «Новости Донбасса» читачі.

Спільнота «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 12 червня, в публікації «Три танки й Камази з бойовиками направляються зі Шахтарська в Донецк. Відео»:

«Колона бронетехніки бойовиків ДНР під російськими прапорами, у складі якої було 3 танки, близько 19.00 проїхала через центр міста Торез Донецької області. Як повідомляють очевидці, в районі Музею, бойовики відкрили хаотичну стрілянину з автоматів.

Деякі жителі міста вибігли вітати терористів. А вже о 19.30, ця ж колона проїхала по шахтарських і попрямувала у бік Донецька.

Як заявляв раніше в.о. міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков, сили АТО знищили частину колони бронетехніки бойовиків». 

Натомість інтернет-видання «Новости Донбасса» повідомляло сьогодні, 12 червня, на своїй «Twitter»-сторінці: «Три танки, два «КамАЗи» й гармата – батальон «Восток» їде в Донецьк зі Шахтарська. Повідомляють читачі».

Своєю чергою, «Радіо Свобода» інформує в четвер: «Бойовики зі Сніжного заявляють, що зброя і танки у них із захоплених складів озброєння. Водночас міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що кілька російських БТРів і танків перетнули кордон із Україною через захоплені бойовиками прикордонні пункти пропуску». 

Як інформував «Щоденний Львів», керівник МВС Арсен Аваков заявив у четвер, що в Україну через захоплені терористами пункти пропуску йдуть із Росії колони з військовою технікою, а перед цим в. о. міністра повідомив, що «кордон України перетнули з боку Росії три танки, але є інформація, що один Т-72 уже підбили»а сайт «Inforesist.org» повідомляє з посиланням на штаб Антитерористичного центру, що Росія перекидає на Донбас українські танки Т-64, захоплені нею в Криму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів