Рішення Путіна щодо псевдореферендуму на Донбасі «будуть сильними й зваженими», – держдумець

20:33 10 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: nnm.me

Про це заявив у суботу голова партії «Справедливая Россия» та її фракції в нижній палаті парламенту РФ Сєргєй Миронов.

Як передає сьогодні, 10 травня, «Укрінформ», голова партії «Справедливая Россия» та її фракції в Держдумі (нижній палаті парламенту) РФ Сєргєй Миронов заявив у суботу в Сімферополі перед камерами московських телевізійних каналів, що рішення російського керівництва за підсумками незаконного псевдореферендуму в Луганській і Донецькій областях, який місцеві маргінали хочуть провести 11 травня, будуть «сильними і зваженими». При цьому, судячи з «логіки» в лапках Миронова, жодні закони й спостерігачі для цього не потрібні.

«Воля народу сильніша за будь-яку юридичну норму, і якщо ця воля народу буде продемонстрована і якщо вона дійсно буде одностайною, то з цим доведеться вважатися», – вважає цей псевдоопозиційний політик.

Відзначився Миронов ще однією заявою, яку можна розцінювати як пряме посягання на територіальну цілісність України. Зокрема, говорячи про те, що підсумки «референдуму» в Луганську і Донецьку визнано не буде ані українськими властями, ані всім цивілізованим світом, Миронов відверто опустився до хамства.

«Це їх проблеми. Вони не визнають і Крим у складі Росії. А Крим у складі Росії буде завжди, хочеться це комусь в Києві, у Вашингтоні, або в Брюсселі. Нас це абсолютно не хвилює. І тому я вважаю, що відсутність спостерігачів на референдумі не є перешкодою для того, щоб воля народу була продемонстрована і зафіксована», – цитує Миронова агентство «Кримінформ».

Як повідомляв «Щоденний Львів», дільниці «кримського» псевдореферендуму про «незалежність» Донеччини організують і в Москві; журналіст московського інтернет-видання «Lenta.ru» Міхаїл Чернов дійшов у четвер висновку, що Росія готує «миротворчу» операцію в Україні, секретар РНБО Андрій Парубій на запитання «Чи існує ймовірність введення в Україну так званих «миротворчих військ»?» відповів: «Росія введе війська в Україну після тисячі смертей», натомість директор Національного інституту стратегічних досліджень Юрій Рубан вважає, що мета Путіна – не Схід України, а контроль над Києвом і газотранспортна система.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів