Дільниці «кримського» псевдореферендуму про «незалежність» Донеччини організують і в Москві

19:05 10 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Про це повідомляє в суботу «Еспресо.TV» з посиланням на «Россия 24».

У Москві будуть організовані дільниці для бажаючих взяти участь в незаконному псевдореферендумі про статус так званої «Донецької народної республіки». Про це повідомляє сьогодні, 10 травня, «Еспресо.TV» з посиланням на телеканал «Россия 24».

За його інформацією, організацією референдуму у Москві займається «ініціативна група мешканців Донбасу», які хочуть «допомогти землякам», котрі зараз перебувають у російській столиці.

Відтак «Еспресо.TV» нагадує, що президент РФ Путін закликав перенести незаконний псевдореферендум про «незалежність» Донеччини, але його організатори відмовилися прислухатися до цієї «рекомендації».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у Маріуполі «кримський» псевдореферендум почався вчора – про це повідомив у суботу самопроголошений «голова центральної виборчої комісії» так званої «Донецької народної республіки» Роман Лягін, у Донецьку на добу раніше розпочали незаконний «кримський» псевдореферендум про статус області, українськими силовиками вже перехоплено понад 100 тисяч бюлетнів «референдуму» з уже проставленими відмітками в графі «Так», організатори «кримського» псевдореферендуму на Донеччині за будь-якої явки оголосять, що він відбувся, – про це заявив на прес-конференції у суботу самопроголошений голова «Центрвиборчкому ДНР». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів