Папа Римський закликав молитися за перемовини про мир у стражденній Україні і на Святій землі

20:15 20 березня 2024 р.

Фото до новини

З цією пропозицією Папа Франциск звернувся до...молоді, хворих, похилих віком і молодят.

Про це повідомляє Vatican News, пише DailyLviv.com.

«Святому Йосифу ввіряємо також народи стражденної України та Святої Землі – Палестини, Ізраїлю, які дуже страждають від жахіття війни», – сказав Папа Франциск наприкінці загальної аудієнції в середу, 20 березня 2024 року. У той час, як катехизу та інші вітання зачитував о. П’єрлуїджі Джіролі з Державного Секретаріату, кінцеві вітання та заклики Святіший Отець зачитав особисто.

Читайте такожПапа Франциск уперше публічно звинуватив Росію у розв'язанні війни проти України

Звертаючись згідно зі звичаєм до молоді, хворих, похилих віком і молодят, Папа сказав: «Вчора ми святкували урочистість святого Йосифа, покровителя Вселенської Церкви. Я хотів би разом з вами ввірити його заступництву Церкву й увесь світ, а особливо всіх татів, які мають у ньому особливий приклад для наслідування». 

Читайте такожУГКЦ зробила заяву щодо нещодавніх висловів Папи Франциска

Закликавши у цьому контексті ввіряти заступництву святого Йосифа також населення стражденної України та Святої Землі, він додав: «І ніколи не забуваймо про те, що війна – це завжди поразка. В стані війни неможливо рухатися вперед. Ми повинні докладати всі зусилля для того, щоб вести переговори з метою покласти край війні. Молімося за це», – закликав Святіший Отець.

Читайте такожПапа Римський не пропонував Україні капітулювати перед державою-агресором

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів