МЗС України зауважило стягнення до її кордонів найбоєздатніших російських військ (відео)

18:24 26 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: oper-v-zakone.livejournal.com

Про це заявив на брифінгу в середу речник вітчизняного міністерства закордонних справ.


Відео: 5 канал

Як передає «5 канал», речник вітчизняного міністерства закордонних справ Євген Перебийніс повідомив сьогодні, 26 березня, що російські війська продовжують свої маневри поблизу кордонів з Україною. Йдеться, зокрема, про Брянську область, куди продовжують прибувати військові.

ЗМІ пишуть про те, що туди стягують найбоєздатніші російські частини – впродовж 25 березня до станції Клімово Брянської області прибуло два військові ешелони загальною кількістю до 60 вагонів з особовим складом та військовою технікою. Зафіксовано розгортання засобів зв’язку та управління, облаштування штабів, медичних пунктів, військових польових містечок. Окрім цього, прибули платформи з модулями для проживання особового складу.

Як повідомляв «Щоденний Львів», до українського кордону стягують елітні російські танкові дивізії, російську військову техніку перевозять на північ Криму, до України намагаються проникнути російські диверсійні групи й запускають також із розвідувальною метою літаки й гелікоптери, українські прикордонники зафіксували за добу понад 40 рейсів російських безпілотників, а за 7 км від села Стрілкове на Херсонщині нишпорили два кораблі ВМС РФ, один з яких – розвідувальний, колишній перший заступник начальника Генштабу застерігає, що Путін готує вторгнення в Україну, а російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер зауважує: якщо Путін планує захопити Схід і Південь України, тоді часу в нього обмаль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів