Українські прикордонники зафіксували лише за добу понад 40 рейсів російських безпілотників

14:59 26 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: wikipedia.org

За 7 км від села Стрілкове на Херсонщині нишпорили два кораблі ВМС РФ, один з яких – розвідувальний.

Державна прикордонна служба України інформує сьогодні, 26 березня, в повідомленні «На державному кордоні України відмічаються провокації з боку російських агресорів»:

«Обстановка на українсько-російському кордоні продовжує залишатися напруженою. З-поміж іншого, Державна прикордонна служба відмічає те, що збільшилася кількість провокацій поблизу кордону з боку російських частин.

Так, наприклад, лише минулої доби на різних ділянках було зафіксовано понад 40 випадків польотів поблизу кордону російських безпілотних літальних апаратів. Також зафіксовано 11 порушень порядку використання повітряного простору над територією Криму.

На адміністративній межі з АР Крим спостерігається перегруповання та посилення російських підрозділів бронетехнікою. А в районі населеного пункту Стрілкове на відстані близько 7 км від берега виявлено два кораблі ВМС Росії, один з яких є розвідувальним кораблем «Приазовье». Також спостерігалися переміщення ще 4 російських кораблів в акваторії Чорного та Азовського морів».

Як повідомляв «Щоденний Львів», голова Держприкордонслужби Микола Литвин заявив, що до України вперто намагаються проникнути російські диверсійні групи й запускають також із розвідувальною метою літаки й гелікоптери, а колишній перший заступник начальника Генштабу, адмірал Кабаненко, застерігає, що Путін готує вторгнення в Україну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів