Путін готує вторгнення в Україну, – адмірал Кабаненко (відео)

14:46 26 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ITAR-TASS

Колишній перший заступник начальника Генштабу стверджує: «Росія намагається технологічно розгойдати ситуацію – через «п'яту колону», через екстремістів, яких фінансує Росія. Після цього почнеться сухопутна операція».


Відео: 5 канал

Як передає сьогодні, 26 березня, «Еспресо.TV», колишній перший заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України, адмірал Ігор Кабаненко, вкотре звертає в середу увагу на те, що біля українських кордонів продовжують накопичувати російські війська. Відтак ввін застерігає: 

«Росія намагається технологічно розгойдати ситуацію – через п'яту колону, через екстремістів, яких фінансує Росія. Після цього почнеться сухопутна операція.

Зараз Росія використовує підкуп та шантаж. Ведеться інформаційна війна.

Вторгнення дуже імовірне. Ситуація зараз дуже швидко змінюється, тому ідея слідувати одним сценарієм – не стріляти – не дуже добра.

Наші мирні дії відкрили  шлях до Криму та зараз відкривають йому шлях до України. Якщо б ми у 1995-1997 роках на Тузлі, в Одесі та Новоозьорному так діяли ми б вже втратили наші території ще тоді.

Верховна Рада має визнати, що відбулася агресія, яка скоро може стати військовою. Суспільство має розуміти що миру немає, є війна.

Має бути створена ставка верховного головнокомандувача. Має бути проведена повна мобілізація.

Треба використати енергію людей знизу – легітимно озброїти народ. Поставити на рейки військово-промисловий комплекс. Є багато речей, котрі потрібні для захисту держави».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів