Майдан відпустив «Беркут» без масок «алеєю ганьби»

02:22 11 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Але частина силовиків підло прошмигнула в шоломах.


Відео: Mustafa Nayyem

«Євромайдан SOS» повідомляє в ніч із 10 на 11 січня на своїй сторінці в мережі «Facebook»:

«Нардепи домовилися з керівництвом «Беркуту», що народ пропускає «Беркут» по коридору, але знімає шоломи. Але дві групи «Беркуту» проскочили в шоломах, і мирні мітингувальники знову закрили прохід. Скандують «Не будь сикуном – знімай шолом».

Почали знову йти беркутівці по зробленому «коридору», але хтось невідомий із натовпу вдарив по голові беркутівців палкою. Почалася мінісутичка. З беркутівців намагаються зривати шоломи...

Пройшла чергова група беркутівців по коридору. Хтось без масок і шоломів, хтось у шоломах. Народ співає Державний Гімн України.

Насправді конфлікт вирішився мирно тільки завдяки СОТНІ САМООБОРОНИ, яка прийшла з Майдану. Хлопці забезпечили цей коридор і не допустили до нього провокаторів, радикалів та просто рідних ідіотів (перепрошуємо в усіх, хто сидить у компютерів, нещадно постить «бийте мєнтів, беріть зброю» та чиї насильницькі переконання ми зараз брутально образили:).

Хлопці із самооборони Майдану, ДЯКУЄМО ВАМ!!!

Серед завдань: ідентифікувати беркутівців, які побили людей під судом. І що ще важче - притягнути їх до відповідальності»

Натомість активіст Євромайдану Віталій Уманець повідомляє на своїй сторінці в мережі «Facebook»

«Щойно купа «Беркуту» вийшла з очеплення зі знятими масками! 

Метод блокування працює! Сцють, коли їх мало!

Народ зриває маски з «беркутят» і лише тоді випускає, знімаючи на відео. Це прекрасно.

Спочатку вони тебе б'ють, потім оточують, пробують витіснити, потім їх оточуєш ти, змушуєш зняти маски, шоломи, принизливо пройти через твій кордон, «коридор ганьби», а потім ти перемагаєш».

Як повідомляв «Щоденний Львів», «Беркут» знову бив у столиці людей, після чого Автомайдан заблокував «беркутівців», але спершу тільки двоє заблокованих «беркутівців» зняли маски, окрім того, «Беркут» розбив голову Юрію Луценку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів