Наразі двоє заблокованих «беркутівців» зняли маски (три трансляції)

23:50 10 січня 2014 р.

Майор Валерій Добровольський, який командує підрозділом «Беркуту», котрий бив сьогодні людей біля Києво-Святошинського районного суду

Майор Валерій Добровольський, який командує підрозділом «Беркуту», котрий бив сьогодні людей біля Києво-Святошинського районного суду
Фото: 24tv.ua

На допомогу автомайданівцям, які не пропускають автобуси зі силовиками, котрі били сьогодні людей біля Києво-Святошинського районного суду, під'їхали активісти «Правого сектору».


Відео: espreso.tv

 

 

Про це активіст Віталій Уманець повідомляє сьогодні, 10 січня, на своїй сторінці в мережі «Facebook». За його словами, тих силовиків, які знімають маски і показують документи, активісти випускають. 

Наразі з оточення випустили двох «беркутівців», автобуси з якими заблоковані на Проспекті Перемоги, 109. Ім'я їх керівника – Добровольський Валерій Михайлович, майор (на фото). 

Окрім того, Віталій Уманець інформує, що «в автобусах «Беркуту» здулися колеса». Активіст повідомляє також:

«Зараз там вже близько 200-300 людей і 20-30 авто, є інформація, що підтягується ще кілька сотень людей на допомогу, з ними народні депутати. Блокувати їх збираються доти, поки вони не знімуть свої маски і не покажуть посвідчення, адже є інформація, що саме вони сьогодні били активістів і журналістів біля Києво-Святошинського суду. 

Співробітники ДАІ викликали евакуатори, але як вони евакуюють 30 зламаних авто, наразі невідомо. При тому, що там, якщо буде потрібно, можуть «зламатися» ще десятки авто...

Місце, мабуть, прокляте, нічого не поробиш. Прикол в тому, що на допомогу «Беркуту» ніхто не поспішає.

Народ налаштований рішуче, готовий стояти стільки, скільки буде потрібно, щоб виконали його чіткі вимоги. Прохання до всіх їхати на допомогу.

Разом – сила. Нагадую адреса: проспект Перемоги, 109, навпроти Святошинського райвідділу».

Як повідомляв «Щоденний Львів», «Беркут» знову бив у столиці людей, після чого Автомайдан заблокував «беркутівців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів