«Беркут» знову бив у столиці людей (шість відео)

20:31 10 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lb.ua

Під Києво-Святошинським судом, де зачитували вирок «васильківським терористам», відбулися сутички.


Відео: Місто Львів

 

Бійка спалахнула після того, як люди заблокували виїзд, щоб автозаки із засудженими не могли виїхати. Внаслідок сутичок активістів із «Беркутом» постраждали і протестувальники, і журналісти.

За повідомленнями представників ВО «Свобода», одному з мітингарів зламали ногу. Дісталося й депутату від цієї партії Едуарду Леонову, якого бійці «Беркуту» повалили на землю та били ногами. Повідомляють, що серед побитих також є жінки.

Про це інформує в п’ятницю «Телеканал новин «24». Натомість «Незалежне Бюро Новин» повідомляє сьогодні, 10 січня:

Співробітники спецпідрозділу «Беркут» били біля Києво-Святошинського суду жінок, чоловіків, народних депутатів, не звертаючи уваги на посвідчення парламентаріїв. Про це, як повідомили в прес-службі «Свободи», заявив народний депутат від цієї партії Павло Кириленко, 

«Ми стали в перший ряд щоб захистити людей – намагалися пояснити співробітникам «Беркуту», що вони не повинні виконувати злочинних наказів. Однак, вони почали «зачистку»: били кийками всіх, навіть жінок. Деякі отримали травми голови, ніг і колін. На даний момент, «Беркут» відступив. Зараз намагаємося зібрати інформацію, щоб з'ясувати, скільки людей постраждало, і не затримали чи когось», – сказав Кириленко.

Як повідомляв «Щоденний Львів», васильківцям, котрі не підірвали пам'ятник Леніну, дали по шість років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів