Голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв наполягає негайно призначити начальника міліції Львівщини

18:56 26 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Керівник Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» наголошує в суботу: «У вас на носі 9 травня».

Голова Люстраційного комітету України і керівник Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» Єгор Соболєв написав сьогодні, 26 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Я заявляю про зловживання під час підбору керівників обласних управлінь міліції. Ще 10 квітня – після великого конкурсу - кадрова комісія МВС вирішила, що міліцію Львівщини має очолити Дмитро Загарія.

Зібрані і журналістами, і МВС дані показали – справжній чесний мент, живе в двокімнатній квартирі, їздить на Шкоді, має бойове поранення. Його кандидатуру оцінив як прийнятну Комітет Майдану Львівщини.

Пройшло два тижні. Загарію досі не представлено.

Зате йому вже призначили першого заступника та керівника ДАІ з сумнівною репутацією. За даними журналістів Львівщини, призначення Загарія блокує партія «Свобода».

Якщо ситуація не буде негайно виправлена, я вихожу зі складу кадрової комісії МВС. Ідіоти, у вас на носі 9 травня на Львовщині, а ви...».

Як повідомляв «Щоденний Львів», народний депутат від ВО «Батьківщина» Геннадій Москаль попередив, що у Львові, Івано-Франківську й Тернополі заплановано марші псевдонацистів для залякування жителів Сходу, журналіст Андрій Павлишин попереджає, що російські спецслужби запланували у Львові провокацію 27 квітня, за інформацією народного депутата від «Батьківщини» Ігоря Васюника, провокації у Львові готуються. 28 квітня і 9 травня, громадські активісти стурбовані тим, що область залишається без керівника правоохоронних органів напередодні 27-28 квітня, коли у Львові ймовірні провокації, сплановані російськими спецслужбами, щоб накинути містові бренд «фашистського».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів