Непроплати казначейства Львову перевищили 73 млн. грн.

13:48 28 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: panoramio.com

Про це інформує сьогодні, 28 жовтня, прес-служба міської ради.

Як повідомили їй у департаменті фінансової політики ЛМР, на сьогодні, 28 жовтня, казначейство блокує Львову 73 млн. 153 тис. грн. Зокрема, непроплати по бюджету розвитку складають 30,5 млн грн, по дорогах – 15,6 млн. грн, а по природоохоронну фонду – 6,5 млн. грн.

Натомість по загальному фонду – 16,5 млн. грн. Зокрема, управлінню культури не проплачують понад 1 млн. грн, охорони здоров’я – 1 млн. 939 тис. грн, освіти – 1 млн 463 тис. грн. А на поточний ремонт житлового фонду та благоустрій казначейство блокує 8 млн 724тис. грн.

Як повідомляв «ЩЛ», казначейство не має грошей навіть для Президента; блокує навіть оплату рентгенапарата для дитячої лікарні; у Львові через блокування казначейством платежів призупинили ремонти вулиць; на прийом до керівника Державної казначейської служби України Сергія Харченка просилися з приводу блокування ним платежів дев’ять членів міжфракційного парламентського об’єднання «Львівщина», але, як повідомили вони, зіткнулися з його хамською та неадекватною поведінкою, тим часом Львівщина – за крок від катастрофи, а її обласний осередок наближається до інфраструктурного колапсу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів