Львівщина за крок від катастрофи?

11:10 28 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: hal_zoria.io.ua

Міста уже сидять без грошей, а дороги – найгірші в Україні.

«OSP-ua.info» цитує сьогодні, 28 жовтня, таку оцінку директора Інституту трансформації суспільства Олега Соскіна:

«Львівщина за час перебування Шемчука на посаді голови Львівської ОДА з кожним днем, як виглядає, наближається до катастрофи. Міста уже сидять без грошей, як, наприклад, Рава-Руська, де вже припиняється вивіз сміття і прибирання вулиць через відсутність грошей, а мер міста погрожує соціальним бунтом.

Дороги на Львівщині – найгірші в Україні. А в рейтингу голів облдержадміністрацій, який був складений Кабінетом Міністрів у вересні 2013 року, Шемчук зайняв передостаннє, 26 місце.

Зокрема, за економічним розвитком, інвестиційною та економічною діяльністю Львівщина на шостому з кінця місці в Україні, за споживчим ринком і рівнем захисту прав дитини – на передостанньому. А в цей час Шемчук, замість того, щоб виправляти таку катастрофічну ситуацію, робить скандальні заяви, наприклад, про те, що в Львівській обласній раді є депутати з кримінальним минулим.

Можливо, Шемчуку все-таки варто би було займатися своїми прямими обов’язками і слідкувати за тим, що на Львівщині не трапився соціальний, економічний та інфраструктурний колапс? І розповісти, за одно, чи був він пов’язаний із кримінальними елементами, коли працював прокурором Криму?

Взагалі, йому треба подумати, чим він увійде в історію. Тим, що протиснув нікому не потрібний сланцевий газ, і тепер невідомо, що може статися на Львівщині, можливо, нова Чорнобильська трагедія із ще гіршими наслідками?

Шемчук подумав, що з ним в такому випадку буде? Якщо трапиться землетрус, виверження вулкану, чи зникне питна вода або трапиться якась інша катастрофа через видобуток сланцевого газу, його ж всюди знайдуть, разом із Ставицьким і синами Януковича».

Як інформував «Щоденний Львів», українські міста з кожним роком наближаються до інфраструктурного колапсу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів