Хто врятує Львів від інфраструктурного колапсу?

15:23 10 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Зношені водогони і теплотраси, стара електромережа і трансформатори, знищені дороги – все це призводить до аварій, аварійних відключень і унеможливлює нормальне життя в містах.

Сайт «Інституту Трансформації Суспільства» – OSP-UA.INFO – застерігає сьогодні, 10 жовтня, в публікації «Хто врятує Львів від інфраструктурного колапсу?»:

«Українські міста з кожним роком наближаються до інфраструктурного колапсу. Зношені водогони і теплотраси, стара електромережа і трансформатори, знищені дороги – все це призводить до аварій, аварійних відключень і унеможливлює нормальне життя в містах.

Не винятком є в цьому контексті і Львів. Зокрема, мешканці центральної частини міста цього тижня через аварію на водогоні цілий день залишались без води, сьогодні ж надходить інформація про те, що в деяких будинках у центральній частині міста впродовж трьох годин не було світла. А на довершення всього цього 10 жовтня у каналізаційний люк на вулиці Широкій провалилась дворічна дитина, яку вже кілька годин поспіль не можуть знайти. А що вже говорити про корки, про те, що мало не кожного дня в центрі міста стоять десятки порожніх трамваїв, що територія довкола Залізничного вокзалу перебуває у жахливому стані?

Хто ж врятує Львів від справжньої інфраструктурної катастрофи? Чи здатна на це мерія на чолі із міським головою Андрієм Садовим? Як виглядає, міські чиновники переймаються лише тим, як придумати черговий фестиваль – свято пива, сиру і вина, кави, шоколаду, пампухів тощо. Але при цьому не можуть собі дати раду навіть із сумнозвісною сектою Догнала, члени якої щонеділі нахабно збираються в центрі міста, прямо під вікнами мерії і проводять свої шабаші, роздаючи листівки, де українців, які виступають за євроінтеграцію України, називають «євродебілами».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у найбільшому місті Західної України шукають дворічного хлопчика, який впав у каналізаційний люк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів