Керівник «Львіввугілля» виконав одну з вимог протестувальників – написав заяву про звільнення (відео)

20:35 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Ігор Пиляй, який займав посаду виконувача обов’язків генерального директора ДП «Львіввугілля», написав після розмови зі шахтарями Червонограду заяву про звільнення.


Відео: UA UNLNews

«Шахтарі «звільнили» керівника ДП «Львіввугілля», – повідомила сьогодні, 5 березня, інформаційна агенція «Страйк», конкретизуючи при цьому:

«Ігор Пиляй, який займав посаду виконувача обов’язків генерального директора ДП «Львіввугілля», написав заяву про звільнення. Зробив він це після розмови з шахтарями Червонограду на центральній Вічевій площі.

Як стверджують в соціальних мережах, заяву на ім’я міністра енергетики та вугільної галузі Демчишина Ігор Пиляй написав добровільно. Звільнення цього чиновника було однією з вимог протестуючих шахтарів Червонограду під Верховною радою України та Кабінетом міністрів».

Як інформував «ЩЛ», в четвер на Вічеву площу в Червонограді вийшли більше тисячі шахтарів Львівщини, голова Незалежної профспілки гірніків України Михайло Волиненець повідомив у вівторок, що в Червонограді почалося справжнє повстання шахтарів, бо «їм просто немає з чим повертатися по домівках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів