На Львівщині розпочалося справжнє шахтарське повстання, – нардеп (відео)

18:30 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: «Телеканал «15»

Голова Незалежної профспілки гірніків України Михайло Волиненець повідомив у вівторок, що в Червонограді почалося справжнє повстання шахтарів, бо «їм просто немає з чим повертатися по домівках».


Відео: «Телеканал «15»

«3 березня о 9:00 поновився мітинг шахтарів ДП «Львіввугілля» на центральній площі Червонограда», – повідомив у вівторок місцевий «Телеканал «15», конкретизуючи при цьому: «Кількасот гірників вимагають соціального захисту, змін у керівництві підприємствами та державної підтримки галузі. Другий день шахти не працюють, заблокована дорога на Львів. Акція протесту – безстрокова».

Натомість інформаційна агенція «УНН» передає сьогодні, 3 березня:

«У Червонограді Львівської області почалася акція протесту шахтарів, які виступили проти новопризначеного директора місцевої шахти. Про це кореспонденту УНН в ексклюзивному коментарі повідомив голова Незалежної профспілки гірніків України Михайло Волинець.

За йогого словами, там почалося справжнє повстання шахтарів. «Шахтарі перекрили дороги, вони не пустили в будівлю (Червоноградської шахти. – Ред.) новопризначеного генерального директора», – сказав М.Волинець.

Він повідомив, що шахтарі обрали директора.

Волинець також додав, що акція протесту шахтарів у Червонограді почалося ще з ранку. «До цих пір стоять, їм просто немає з чим повертатися по домівках», – зазначив голова Незалежної профспілки гірніків України.

Михайло Волинець відмітив, що частина шахтарів з Червонограду зараз мітингує під стінами Верховної Ради. Намір — стояти до останнього, поки їм не будуть виплачені борги по зарплаті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів