ЗСУ вразили майже 30 районів зосередження військових, озброєння і техніки окупантів

09:03 4 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки росіян у районах семи населених пунктів.

За минулу добу окупанти завдали 3 ракетних та 12 авіаційних ударів, здійснили понад 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. 

Від ворожих ударів постраждало більш ніж 20 населених пунктів. Зокрема, Білогорівка, Зайцеве, Маріїнка і Бахмут.

На Новопавлівському і Запорізькому напрямках обстрілів з танків, мінометів і ствольної артилерії зазнали райони понад 20 населених пунктів вздовж лінії зіткнення, а Південнобузькому напрямку - понад 25 населених пунктів.

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Виїмка, Майорськ, Спірне, Озерянівка, Бахмутське, Кам’янка і Тернові Поди.

Авіація Сил оборони впродовж минулої доби завдала 22 удари. Підтверджено ураження 3 опорних пунктів, 16 районів зосередження озброєння і військової техніки, а також 3 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили два БпЛА ворога.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили 2 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади з боєприпасами, об’єкт протиповітряної оборони, а також 5 інших важливих об’єктів противника.

Україна веде контрнаступальні дії у Харківській, Херсонській і Донецькій областях, - Пентагон

Спецпризначенці СБУ збили російський гелікоптер

Ракетний обстріл Запоріжжя

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів