Знищено Су-25 і Орлан-10, склад боєприпасів та станцію РЕБ противника, - Генштаб ЗСУ

08:43 14 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Противник зазнає значних втрат на полі бою.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України, пише Dailylviv.com

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога.

Противник зазнає значних втрат на полі бою. Так, лише за останні 3 дні в ході штурмових дій в районі Красногорівки Донецької області втрати окупантів склали понад 100 безповоротних, більшість з яких внаслідок відсутності евакуації з поля бою, а також близько 200 поранених.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та мосту противника. Також наші захисники знищені російський винищувач Су-25 та БпЛА оперативно-тактичного рівня “Орлан-10”.

Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та станцію РЕБ противника.

Впродовж доби 13 жовтня відбулось близько 100 бойових залучень. Ворог завдав всього 3-х ракетних та 59-ти авіаційних ударів, 54-х ударів МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах.

На жаль, російські терористичні атаки призвели до жертв та поранень цивільного населення. Зруйновано або пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Нагадуємо,  11 жовтня ЗСУ за добу знищили 820 окупантів, Су-25, 34 танки, 91 ББМ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів