Зіткнення автомобілів біля Самбора: двоє загиблих, п'ятеро травмованих

10:04 7 червня 2021 р.

Фото до новини

П'ятеро осіб, із травмами різного ступеня важкості, госпіталізовані у Самбірську ЦРЛ.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 червня, близько 22:00, на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород», між с. Бабина (Новокалинівська ТГ) Самбірського району та м. Самбір.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, пише Dailylviv

Водій автомобіля «ВАЗ 2109», мешканець с. Бабино, 2000 року народження, рухаючись у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив лобове зіткнення зі зустрічним автомобілем «Volkswagen T4», під керуванням мешканця с. Бірчиці (Новокалинівська ТГ) Самбірського району, 2003 року народження. 

Внаслідок ДТП загинули дві особи: водій автомобіля «ВАЗ-2109» - на місці пригоди і пасажир автомобіля «ВАЗ-2109», мешканець с. Бабино, 2005 року народження, від отриманих тілесних ушкоджень помер у реанімаційному відділенні Самбірської ЦРЛ.

5 осіб, із травмами різного ступеня важкості, госпіталізовані у Самбірську ЦРЛ.

Обставини події встановлюють.  

У пресслужбі ГУНП у Львівській області повідомили про вік загиблих та постраждалих унаслідок ДТП.

“Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль ВАЗ-2109, яким керував 20-річний місцевий житель та мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» під керуванням мешканця Самбірщини віком 18 років.Внаслідок зіткнення водій «Лади» загинув на місці події, а його 16-річний пасажир від отриманих травм помер у лікарні. Водій та троє пасажирів «Фольксвагена» віком 17, 18 та 28 років з тілесними ушкодженнями були доставлені у лікарню.” – розповіли у поліції.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Не доїхав до Козаків: впав зі скутера і помер

Загинув під колесами власного автомобіля, що котився в озеро. Трагедія біля Судової Вишні

На межі Львівщини і Тернопільщини загинув мотоцикліст

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів