Зіткнення автобуса й легковика на виїзді зі Львова призвело до загибелі водія

09:00 27 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У середу, 26 лютого, о 19:20 на виїзді з Львова біля Дублян зіткнулися легковик «Volkswagen Jetta» та маршрутний автобус.

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Фейсбук», де також опублікували фото з місця події й розповіли, що легковика загинув унаслідок зіткненняа його 16-річний пасажир потрапив до в реанімації у критичному стані. Медики також ушпиталили сімох пасажирів автобуса.

У Головному управлінні ДСНС у Львівській області уточнили: «26 лютого о 19:23 до рятувальників надійшло повідомлення про те що в селі Малехів у Жовківському районі відбулося зіткнення автомобіля «Volkswagen Jetta» з рейсовим автобусом 180 «А» сполученням «Львів-Дубляни» в якому перебували 15 пасажирів. До місця події негайно вирушив загін технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області».
«По прибуттю до місця дорожньо-транспортної пригоди з’ясувалося, що в салоні «Volkswagen Jetta» затиснуті водій та пасажир. Рятувальники, не гаючи часу, відключили акумуляторну батарею та за допомогою гідравлічного інструменту почали вивільнення постраждалих», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«На жаль, водій загинув, пасажир автомобіля та четверо пасажирів автобуса, в тому числі – дитина, госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості в лікувальні заклади Львова. До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди були залучені семеро рятувальників і дві одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині зіткнулися шість автомобілів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів