Житлові будинки Міноборони передадуть у власність Львова до кінця жовтня (відео)

18:44 19 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Військові містечка міністерства оборони України вивільняються у власність територіальної громади.

Сьогодні, 19 вересня міський голова Львова Андрій Садовий та Міністр оборони України Степан Полторак підписали меморандум, згідно з яким до 31 жовтня місто приймає у власність територіальної громади мЛьвова житлові будинки Міністерства оборони України. Також для розвитку, згідно з генеральним планом міста, у власність територіальної громади Львова вивільняються військові містечка міністерства оборони України.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Сьогодні історичний момент. В швидкому часі мешканці, які проживають в будинках КЕВ Львова отримають зовсім іншу можливість якості життя. Ми маємо 103 будинки, які обслуговує КЕВ. Сьогодні ми фіналізували нашу працю і до кінця жовтня ми приймаємо весь відомчий фонд на баланс міста, вводимо туди своє управління, передбачаємо кошти в місцевому бюджеті. Там треба зробити багато справ і по інженерії, і ліфти, і комунікації. І найголовніше питання – це якісна підготовка до опалювального сезону». 

Своєю чергою, міністр оборони України Степан Полторак зазначив: «Хочу подякувати міському голові Львова за ту ініціативу і ту увагу, яку він приділяє Збройним Силам України. За те, що він дбає про громадян Львова і військових, які живуть в цих містечках, де є багато побутових проблем. Сподіваюсь, після сьогоднішнього нашого рішення ці питання швидше вирішуватимуться і люди житимуть в кращих умовах». 

Будинки КЕВ у Львові розміщені у Сихівському та Шевченківському районах міста.  Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів