Жителька Львівщини постраждала внаслідок зіткнення потяга і вантажівки

00:36 24 липня 2021 р.

Фото до новини

Поблизу кар’єру на залізничному переїзді Рокосово-Копаня, що на Хустщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі потяга та вантажівки. Постраждалих госпіталізовано.

Сьогодні, 23 липня, о 12:12, поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на залізничному переїзді, що на території Хустщини, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області, пише Dailylviv.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, аварія за участі потяга сполученням Київ-Солотвино та вантажівки «Volvo» трапилася поблизу кар’єру, на 77 кілометрі залізничного переїзду Рокосово-Копаня.

За попередніми даними, внаслідок ДТП  постраждали двоє пасажирів потяга, які є жительками Вінницької та Львівської областей. Потерпілих госпіталізували. Також медики надали допомогу і водію вантажівки, його відпущено на амбулаторне лікування.

Наразі усі обставини аварії встановлюють слідчі Хустського районного управління поліції.

За повідомленням Укрзалізниці, дорожньо-транспортна пригода сталася на регульованому переїзді перегону Королево — Рокосово. При справно працюючій переїзній сигналізації водій вантажівки виїхав на колії, чим спричинив зіткнення з пасажирським поїздом. Локомотив поїзда зійшов з рейок першою колісною парою. За попередньою інформацією, кілька пасажирів звернулися до медиків.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів