Жінки-військовослужбовці львівської 80-ї бригади готові виконувати бойові завдання не гірше чоловіків, – РНБОУ

13:44 7 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється про старшого лейтенанта медичної служби Анну Марчук, майора Юлію Туранську та старшого солдата Юлі. Якимчук, які гідно виконують бойові завдання у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади.

У сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України, зокрема повідомляється:

«Напередодні Міжнародного жіночого дня, варто зазначити, що кількість жінок у лавах ЗСУ постійно зростає. Так, старший лейтенант медичної служби Анна Марчук, майор Юлія Туранська та старший солдат Юлія Якимчук гідно виконують бойові завдання у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади (зі Львова. – «ЩЛ»).

Бойові побратими неодноразово зазначали, що ці мужні жінки завжди готові взяти в руки автомат і виконати будь-яку задачу не гірше за своїх колег-чоловіків. «Окраса підрозділу», – так представив цих дівчат тимчасовий виконувач обов’язків заступника командира бригади майор Роман Сегейда.

Зв’язківець-телефоніст Юлія Якимчук жодного разу не пошкодувала про свій вибір – захищати Батьківщину. «На цій війні ми всі робимо одну спільну справу – боремося із ворогами нашої держави. Тож в усьому допомагаємо одне одному, дбаємо про честь кожного військовослужбовця та усього колективу. А коли ми всі разом – жоден ворог не вистоїть!» – вважає пані Юлія.

«Життя кожної людини – це безцінний дар, унікальний і неповторний. Треба його берегти», – ділиться думками Анна Марчук. – Те, що нині, тут, на сході, російські наймити вбивають та калічать українських воїнів, які захищають свій народ, вважаю кривавим злочином проти усього людства. І всі свої знання та вміння я в будь-яку мить готова застосувати для порятунку наших героїв».

«Я теж готова у будь-яку мить взяти до рук зброю та поруч із бійцями підрозділу вступити в бій з нашими ворогами», – говорить майор Юлія Туранська. – Щороку ми всім підрозділом проходимо відповідну бойову підготовку. Втім, вже майже рік, як ми не тренуємося, а воюємо. Участь у бойових діях на Сході України – це справжнє випробування всіх нас на міцність та відданість Батьківщині».

Як інформував «Щоденний Львів», майор Юлія з 80-ї львівської аеромобільної бригади вірить, що розповість своєму сину про перемогу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів